Narlı 26 Ocak İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst,vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuzun birden çok sportif ve bilimsel yarışmalarda dereceleri vardır.

Saatler: 13:00 -18:00
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e twinning, otantik öğrenme proje çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus
Diğer Hususlar: Okul binamızın yıkılmasından dolayı Narlı Çimko İlkokulu binasında eğitim öğretime devam edilmektedir.

WEB - https://narli26ocakio.meb.k12.tr

Adres - NARLI BAHÇELİEVLER MAH. 82136. SK. NARLI KİPAŞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Öğlenci

Yerleşim Yeri - Kavşak noktasında olan Narlı´dan ülkemizin her yerine rahatlıkla gidilebilir.

Ulaşım Okulumuzun ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır. Okulumuz kavşak noktasında olduğundan dolayı ister Pazarcığa İster Kahramanmaraşa istersenizde Gaziantep´e gidiş geliş rahatlıkla yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahramanmaraş´a Uzaklık:30 km Pazarcık´a Uzaklık:18 km Gaziantep´e uzaklık 40 km